Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Termeni și condiții /

Termeni și condiții

Acceptarea condițiilor
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor
Oirom.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Neangajarea răspunderii
Oirom.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Oirom.ro nu garantează în nici un fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit. Oirom.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui sit și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

Oirom.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.

Oirom.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

Reguli generale
Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest sit sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

Limitări de ordin tehnic ale serviciilor
Oirom.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Încheierea acordului
Oirom.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat la această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Drepturi de proprietate intelectuală
Materialele prezentate în cadrul website-ului Oirom.ro sunt proprietatea Asociaţiei Române de Osteogeneză Imperfecta „Oameni Fragili” și sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

Drepturile utilizatorului Oirom.ro
Utilizatorul Oirom.ro are dreptul să vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, să printeze părți ale conținutului site-ului pe suport de hârtie și să salveze pagini în format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale.

Obligațiile utilizatorului Oirom.ro
Utilizatorul nu are dreptul să folosească (în formă existentă sau modificată) în scop comercial conținutul site-ului, în afară de situațiile precizate în paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul să înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marcă înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagină cu pagină a conținutului site-ului.
Solicitările privind viitoare republicări sau redistribuiri ale unor părți din conținutul Oirom.ro, trebuie adresate către echipa Oirom.ro folosind pagina de contact.
Trebuie să aveți în vedere că adresa IP vă este înregistrată pentru a putea acționa în eventualitatea în care încălcați acești termeni și condiții de utilizare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, în privința acestui site, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră ori o alta persoană sunt administrate în deplină confidențialitate.
Sunteți obligat(ă) să furnizați unele dintre aceste date (indicate explicit în anumite pagini din site) și puteți în mod opțional să furnizați alte informații suplimentare (indicate în anumite pagini din site), toate aceste informații fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizării informațiilor obligatorii de către dvs. determină imposibilitatea accesării serviciilor unde v-au fost solicitate informațiile obligatorii respective.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai organelor statului abilitate în acest sens la cererea acestora.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Descărcarea documentelor în format electronic
Secțiunile de downloadare a documentelor în format electronic sunt realizate respectând legea drepturilor de autor.

Modificări în termenii și condițiile de utilizare
Oirom.ro poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța în prealabil acest lucru în conținutul site-ului. Vă rugăm să recitiți acest document de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor si condițiilor modificate.

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația românească în vigoare. Încălcarea obligațiilor menționate constituie o violare a drepturilor Oirom.ro și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală a persoanei în culpa. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluționare forurilor judecătorești.

Acest site poate conține linkuri către diverse site-uri. Atunci când accesați aceste site-uri, vă aflați implicit în afara site-ului Oirom.ro și aveți obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2023 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2024. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !