Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Nouă donație

18 aprilie 2021

Asociaţia noastră a donat un nou aparat medical către spitalele de copii. Vineri, 9 aprilie 2021, am avut bucuria de a dărui Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” un injectomat, marca Alaris, care poate fi utilizat pentru efectuarea tratamentului medicamentos perfuzabil. Injectomatul va putea fi folosit nu numai pentru copiii suferind de OI, ci şi pentru alți pacienți copii ai spitalului.

Valoarea donației este de 7.772 de lei.

Din 2014 până în prezent asociația noastră a donat spitalelor de copii bucureștene prin care se derulează programul național de tratament al osteogenezei imperfecte 7 injectomate. Sperăm să putem continua în viitor această bună tradiție.


Fotografii

 
 

 

>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2023 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2024. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !