Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Donația unui aparat medical

04 decembrie 2020

Asociaţia noastră continuă buna tradiție de a dărui spitalelor de copii aparate medicale pentru  îmbunătăţirea condiţiilor de tratament.   

Astfel, luni, 2 noiembrie 2020, asociaţia noastră a donat Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Sklodowska Curie” un injectomat, marca Alaris, în vederea efectuării în condiţii optime a tratamentului medicamentos perfuzabil. Valoarea donației este de 7765 de lei. Desigur, injectomatul va putea fi folosit nu numai pentru copiii suferind de OI, ci şi pentru alți pacienți copii ai spitalului. 

Menționăm relația bună pe care am avut-o pe tot parcursul realizării donației cu furnizorul aparatului, firma Medist Imaging & P.O.C., prin amabila reprezentantă a acestuia, doamna Maria Hârjoi.  

Nu în ultimul rând, mulţumim în mod deosebit pe această cale domnului doctor Ştefan Gavriliu, șeful secției de ortopedie pediatrică, pentru excelenta colaborare pe care am avut-o


Fotografii

 
 
 

 

>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2022 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2023. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !