Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Apel pentru sprijin

30 ianuarie 2023

Asociația noastră face un apel de finanțare către toți prietenii și susținătorii ei. În toți anii anteriori, am reușit să ajutăm persoanele suferind de osteogeneză imperfectă grație fondurilor adunate. Fără fondurile strânse, nu am fi putut pune în practică proiectele noastre, care au avut drept scop ușurarea suferințelor determinate de boală. Intenționăm să continuăm și în 2023 aceste activități generoase.

Apelăm, așadar, la toți susținătorii noștri, pentru a ne sprijini în continuare. Sprijinul se poate face fie prin donații directe, fie prin fie prin completarea formularului fiscal 230, fie prin sponsorizări în limita a 20 la sută din impozitul pe venit. Contul nostru în lei, deschis la Raiffeisen Bank, este RO97 RZBR 0000 0600 1319 4624, iar codul de înregistrare fiscală este 27854285.

Pentru orice eventuale nelămuriri, ne puteți contactata la adresa de poștă electronică asromoi2011@gmail.com


>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2023 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2024. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !