Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Apel de finanțare

06 februarie 2022

Asociația noastră face pe această cale un apel de finanțare către toți prietenii ei. Timp de un deceniu, am reușit să ajutăm persoanele suferind de osteogeneză grație fondurilor adunate. Fără acestea, nu am fi putut pune în practică atâtea proiecte care au avut drept scop ușurarea suferințelor determinate de boală, pe cât posibil. Vom continua și în viitor aceste activități generoase.

Așadar, apelăm la toți susținătorii noștri, firme și persoane, pentru a ne sprijini activitatea fie prin donații directe, fie prin fie prin completarea formularului fiscal 230, fie prin sponsorizări în limita a 20 la sută din impozitul pe venit.

Contul nostru în lei, deschis la Raiffeisen Bank, este RO97 RZBR 0000 0600 1319 4624, iar codul de înregistrare fiscală este 27854285.

Pentru orice eventuale nelămuriri, asociația noastră poate fi contactată la adresa de poștă electronică asromoi2011@gmail.com


>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2022 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2023. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !