Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Nouă donaţie

18 ianuarie 2015

Asociaţia noastră continuă eforturile de îmbunătăţire a condiţiilor de tratament de care beneficiază copiii suferind de OI.  

Astfel, în decembrie 2014 asociaţia noastră a donat Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „M.S. Curie” două injectomate (seringi automate), în vederea efectuării în condiţii optime a tratamentului medicamentos. După cum am aflat de la reprezentanţii spitalului, unul dintre aparate urmează a fi folosit în secţia de ortopedie pediatrică, iar celălalt în secţia de pediatrie. Desigur, injectomatele vor putea fi folosite nu numai pentru copiii cu OI, ci şi în orice altă situatie în care este necesară efectuarea de perfuzii. 

Mulţumim pe această cale domnului doctor Traian Ştefan Gavriliu pentru buna colaborare pe care am avut-o.


Fotografii

 
 

 

>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Cei care in cursul anului 2017 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2018. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra .

Multumim anticipat tuturor !