Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/roir4247/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

OIROM

Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Apel 2018

21 ianuarie 2018

După cum se ştie, începând cu 1 ianuarie 2018, impozitul pe salariu a scăzut de la 16% la 10%. În mod corespunzător, sumele colectate prin intermediul formularului fiscal 230 vor scădea, ducând astfel la diminuarea finanţării care poate fi obţinută de asociaţia noastră. 

De aceea, apelăm la firmele şi persoanele care ne pot finanţa sub orice formă (completarea formularului 230, contracte de sponsorizare, donaţii) pentru a ne asigura astfel fondurile necesare pentru ajutorarea celor aflaţi în suferinţă. Fiecare leu contează, în condiţiile în care asociaţia noastră poate fi oricând solicitată de către cei aflaţi în nevoie.  

În cei peste 7 ani de activitate, asociaţia noastră a dovedit că poate veni în sprijinul pacienţilor care au nevoie de sprijin financiar. Oricine poate citi rapoartele noastre anuale, aflate pe acest site, unde se găsesc toate detaliile legate de ceea ce am făcut neîntrerupt în această perioadă. Sperăm ca şi în viitor să putem face, prin efortul prietenilor noştri, ceea ce am făcut în tot acest timp!

Un an bun şi fericit tuturor! 


>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2019 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2020. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !