Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Testare genetică în România

31 iulie 2019

De curând, am aflat de existenţa în ţara noastră a unui cabinet medical specializat, unde se pot face teste genetice pentru OI. Precizăm că aceste servicii medicale sunt oferite la preţuri cu totul rezonabile, cu mult mai mici decât cele similare din străinătate. Eventualii pacienţi sunt rugaţi să dea dovadă de seriozitate, în sensul de a solicita testul genetic doar în ipoteza în care doresc cu adevărat efectuarea acestuia.

Cabinetul medical și laboratorul de genetică dr. Cristina Gug se află în Timişoara şi poate fi contactat pe facebook, la numerele de telefon de 0722595759, 0741101515 sau la adresele de poştă electronică gug.calin@gmail.com și gug.calin@yahoo.com. Pentru informaţii suplimentare toţi cei interesaţi pot contacta asociaţia noastră.


>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Cei care in cursul anului 2018 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 15 martie 2019. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra .

Multumim anticipat tuturor !