Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/roir4247/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

OIROM

Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Testare genetică în România

31 iulie 2019

De curând, am aflat de existenţa în ţara noastră a unui cabinet medical specializat, unde se pot face teste genetice pentru OI. Precizăm că aceste servicii medicale sunt oferite la preţuri cu totul rezonabile, cu mult mai mici decât cele similare din străinătate. Eventualii pacienţi sunt rugaţi să dea dovadă de seriozitate, în sensul de a solicita testul genetic doar în ipoteza în care doresc cu adevărat efectuarea acestuia.

Cabinetul medical și laboratorul de genetică dr. Cristina Gug se află în Timişoara şi poate fi contactat pe facebook, la numerele de telefon de 0722595759, 0741101515 sau la adresele de poştă electronică gug.calin@gmail.com și gug.calin@yahoo.com. Pentru informaţii suplimentare toţi cei interesaţi pot contacta asociaţia noastră.


>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2019 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2020. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !