Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Participare la conferinţă

09 aprilie 2018

Pe 28 martie 2018 a avut loc conferinţa “Accesul pacienţilor la tratament”, la hotel Pullman, Bucureşti. Au participat peste 120 de reprezentanți ai asociațiilor de pacienți și autorități din domeniul medical.

Asociaţia noastră a fost reprezentată la acest eveniment important. În cadrul conferinţei au fost atinse următoarele subiecte:

  • deconturile serviciilor medicale (spitalizări de zi, dispozitive medicale);
  • piedici în obținerea certificatelor de handicap;
  • proasta informare despre drepturile persoanelor cu handicap;
  • drepturile pacienților în raport cu medicii de familie. 
  • implementarea geneticii în programele naționale de boli rare.


Cu această ocazie asociaţia noastră l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al C.A.S.M.B. în chestiuni specifice legate de tratamentul osteogenezei imperfecte în România. În curând sperăm să putem oferi informaţii noi referitoare la tratamentul OI în anul 2017.


>>Înapoi

Informații

2lasuta.jpg

Cei care in cursul anului 2018 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 15 martie 2019. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra .

Multumim anticipat tuturor !