Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/roir4247/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

OIROM

Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Discutii : IV. Afecțiuni conexe rss1 la 2 din 2

florin (admin)

06 septembrie 2012 12:09

# 1

-

Florin (floryncd)

05 decembrie 2012 08:12

# 2

Una dintre afectiunile conexe este dentinogeneza imperfecta. Aceasta inseamna ca substanta dintelui (dentina) este de calitate slaba, smaltul dintilor este mai subtire, iar dintii se pot caria mai usor. Aspectul specific se poate observa o data cu aparitia dentitiei de lapte, inainte de implinirea varstei de 1 an. Daca se observa acest lucru trebuie consultat de indata un stomatolog, iar ingrijirea dentitiei persoanei afectate trebuie sa devina o prioritate a intregii familii. Trebuie spus ca nu in toate cazurile persoanele afectate de OI au si aceasta afectiune.

Informații

2lasuta.jpg

Persoanele care in cursul anului 2019 au realizat venituri din salarii sau pensii si vor sa sustina asociatia noastra o pot face completand formularul 230 si depunandu-l la administratia fiscala de care apartin, pana la data de 25 mai 2020. Formularul trebuie completat cu datele de identificare ale asociatiei si cu cele ale donatorului. Pentru descarcarea formularului faceti clic pe dreptunghiul roz de deasupra.

Multumim anticipat tuturor !