Nimic nu este făcut
cât timp rămâne
ceva de făcut

Acasa / Știri /

Apel 2018

21 ianuarie 2018

După cum se ştie, începând cu 1 ianuarie 2018, impozitul pe salariu a scăzut de la 16% la 10%. În mod corespunzător, sumele colectate prin intermediul formularului fiscal 230 vor scădea, ducând astfel la diminuarea finanţării care poate fi obţinută de asociaţia noastră. 

De aceea, apelăm la firmele şi persoanele care ne pot finanţa sub orice formă (completarea formularului 230, contracte de sponsorizare, donaţii) pentru a ne asigura astfel fondurile necesare pentru ajutorarea celor aflaţi în suferinţă. Fiecare leu contează, în condiţiile în care asociaţia noastră poate fi oricând solicitată de către cei aflaţi în nevoie.  

În cei peste 7 ani de activitate, asociaţia noastră a dovedit că poate veni în sprijinul pacienţilor care au nevoie de sprijin financiar. Oricine poate citi rapoartele noastre anuale, aflate pe acest site, unde se găsesc toate detaliile legate de ceea ce am făcut neîntrerupt în această perioadă. Sperăm ca şi în viitor să putem face, prin efortul prietenilor noştri, ceea ce am făcut în tot acest timp!

Un an bun şi fericit tuturor! 


>>Înapoi

Informații

doneaza.jpg
Cont bancar:
 
IBAN : RO97 RZBR 0000 0600 1319 4624, 
deschis la Raiffeisen BANK S.A.

Cod de înregistrare fiscala: 27854285 

 

Denumire: ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE OSTEOGENEZĂ IMPERFECTĂ “OAMENI FRAGILI”